Babyalarmer

De første babyalarmer var virkelig bare en lille intercom du hang af din barneseng, så ville du vide, hvis de begyndte at græde. Fremskridt inden for design og teknologi har forbedret og så har de babyalarmer, du kan købe.

Babyalarmer bruges af millioner af familier hvert år til at våge over deres nyfødte og ældre babyer. Nogle nu fornemme bevægelse, lyd, og nogle har endda visuelle skærme for våger over din nyfødte baby. Her er nogle af de skærme, som jeg finder meget nyttig.

Hvad er nogle af de funktioner jeg skal kigge efter i en babyalarm?

1. Uanset om det er en modtager eller to eller flere er en funktion til at overveje. At have mere end en modtager til babymonitoren, betyder, at du ikke behøver at bære den fra rum til rum med dig. Du kan have en modtager til babymonitoren i dit soveværelse, i køkkenet, en i badeværelset, og så videre.

2. er modtageren for babyalarm batteriet drives eller elektrisk? Babyalarmer, der kører på batterier bør også have en AC-Adapter. Hvis batterierne gå døde, er en nice feature, alarmer du til denne omstændighed. Ellers vil du bare tror, at barnet bliver roligt, når i virkeligheden, du ikke længere overvåger baby.

3. en anden mulighed for at have mere end en modtager er at få en babyalarm med et bælte klip, så du ikke vil glemme det, når du går fra rum til rum.

4. modtageren skal være bærbar og let.

5. vifte af skærmen er også vigtig. Nogle har kun en række 100 fødder, mens andre babyalarmer har et udvalg af over 400 fod.

6. Hvis det indeholder mere end en kanal, så der bør være en nem måde at skifte kanaler og lydstyrke kontrol funktion på de fleste babyalarmer er afgørende. Nogle virkelig har ikke en.

7. Prøv babyalarm ud i butikken, hvis de vil tillade dig at. Baby Monitor lyden bør være klart fra en afstand. Hvis der er en masse statisk eller lyden er meget dårlig kvalitet, babyfonen er ikke for dig.

8. overflade monteringsmuligheder for din Baby Monitor er vigtigt som godt. Evnen til at montere den i mere end en måde skal medtages. Klip, sugekopper og andre monteringsmuligheder gør brug af babymonitoren let.

Vi håber, Tips om at købe en babyalarm er nyttige for dig. Der er flere tips til at købe en babyalarm på dette er en vigtig køb for dit barns sikkerhed og din fred i sindet. Jeg kan ikke anbefale du køber den billigste babyalarm du kan finde, og heller ikke vil jeg anbefale den dyreste baby Monitor kan du finde. Jeg anbefaler du køber babyalarm med de funktioner, der passer til dig og din baby behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.