Gøre din formue i et papir Business

Problemet med nogle business idéer er deres omkostninger. For at fremstille og markedsføre et produkt, du har opfundet kan koste dig millioner af dollars. Investeringer i maskiner, bygninger, lager og andre udgifter kunne konkurs du før din første salg nogensinde fandt sted.

Af denne grund foretrækker mange at køre et papir forretning. Papir virksomheder kræver ikke store investeringer af kapital for dyrt udstyr, lager og bygninger. Mange papir virksomheder kan køres fra dit eget hjem.

En papir virksomhed er en virksomhed, der kan betjenes hovedsageligt ved hjælp af stykker papir, såsom kontrakter, fakturaer, forsendelsesdokumenter, et cetera.

Her er nogle fremragende papir virksomheder, at du kan betjene.

1. rådgivning

Konsulenter opkræve store gebyrer for deres viden, ekspertise, færdigheder, forbindelser, erfaringer og andre aktiver. Denne virksomhed kan betjenes fra hjem med lidt mere end standard kontorudstyr og forsyninger.

Consulting er et papir forretning, fordi dit produkt en immaterielle service. Dine resultater er ofte sammenfattet i en skriftlig, papir og du bruge skriftlige kontrakter til at beskytte dine interesser.

2. at finde

En professionel finder finder noget behov af en virksomhed eller enkelte for et finder’s gebyr. Finder investere ikke i produktet lager, fordi han ikke sælger det. Han samler simpelthen et gebyr for at arrangere at introducere en køber til sælger. Finder gennemfører sin virksomhed ved hjælp af kontrakter og andre

skriftlig dokumentation.

3. drop Shipping

En anden virksomhed (eller metode til business) hvor du ikke investere i produktet lager eller detail rum er drop shipping. Når kunden køber fra dig, måske kontakte via mail, telefon, eller på internettet, du blot din leverandør, der derefter skibe det til din kunde. Din papir virksomhed består i at tage ordren, fakturering og indsamle fra din kunde samt bestilling, at give shipping instruktioner og betale din leverandør.

4. affiliate programmer

Med affiliate og associerede programmer indsamle du provisioner fra salg af andre folks produkter. Igen, har du ingen investering i produktet lager eller dyre faciliteter.

5. webmastering

En anden viden-baserede papir business er webmastering. Uanset om du designe hjemmesider, udføre internetmarkedsføring, eller gøre andre nødvendige tjenester, er din virksomhed igen hovedsagelig immaterielle services bakkes op af papir poster og kontrakter.

6. internationale handel

Mange gange import og eksporttransaktioner kan foretages på grundlag af en provision. Det er også muligt at købe, sælge og skib merchandise uden nogensinde at have selv set det. Remburser, konnossementer og andre aftaler er nødvendige i dette papir business.

7. licenser

I stedet at finansiere fremstilling og markedsføring af din opfindelse, hvorfor ikke giver licens til et firma med ekspertise og kapacitet kræves? Du vil derefter modtage royalties til gengæld for din idé.

Så godt, kan du blive en licenser agent, at arrangere licensing tilbud for andre virksomheder og enkeltpersoner, at tage en procentdel af salget som kompensation.

Der er mange andre papir virksomheder at du kunne overveje at medtage pant mæglervirksomhed, Kommissionen salg, udstyr, leasing, fast ejendom, og franchising. Dette er på ingen måde udtømmende. Med nogle tankevækkende overvejelser, kunne du, også tjene en formue fra et papir business.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.