Overkommelig transskription Services

Overkommelig transskription betyder omkostningseffektive transskription tjenester til klienter ved hjælp af web-baseret softwareteknologi uden kompromis med kvaliteten. Det giver hurtig og præcis transskription service for juridiske, medicinske og andre professionelle industrier.

For at gøre transskription overkommelige, bruger transcriptionists primært to typer af tjenester.

1. FTP Digital upload: upload lydfiler til transskription til en FTP er den mest omkostningseffektive og hurtig måde at sende stemmeoptagelser til transkription service. For dette, lyd til transskription bør være af god kvalitet og derefter konverteres til MP3 til upload. Der findes en masse gratis software på internettet for at gøre konverteringen. Oplysninger som tid for optagelse, antallet af mennesker i optagelsen og indstillingen turnaround er angivet af klienten. Baseret på disse oplysninger, beregnes omkostningen.

2. call-in diktat: I call-in interview, et frikaldsnummer ringes op via en touch-tone telefon. Ved hjælp af klientens personlige kode, er lyden dikteret i modtageren eller taler i telefon. Centrale puder bruges til at styre optagelse funktioner. Efter afslutningen af indkaldelsen, en digital fil er oprettet og kan sendes til transskription.

Call-in diktering har mange fordele som:

1. ingen kapitaludgifter for software.

2. 24 timers servicetilgængelighed.

3. evne til at diktere fra hvor som helst, kun en telefon er påkrævet.

4. udgifterne er kun for minutter en bruger.

Denne slags diktat er ideel til interviews, møder og gruppediskussioner. Her, er transskription omkostningerne forudsigelige.

Virksomheder, der hævder deres transskription services er overkommelige

1) bruger avanceret teknologi.

2) de får deres transskription outsourcet på et billigere rejsemål

3) de har et meget stort kundegrundlag

Ved at levere god kvalitet optagelser, kan man lave transskription overkommelige, som turnaround tid vil være mindre og transkription vil være mere præcis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.