Tips om at gøre et skridt nemme For børnene

På måde funktionerne verden dag flytter til karriere eller personlige årsager er uundgåelig. Undersøgelser viser, at på en gennemsnitlig familier flytter mindst 3 – 4 gange i et livstid. Flytte selv for veteran mover er en udfordring, og hvis der er børn eller kæledyr involveret så de spændinger og problemer er større.

Børn er ofte forstyrret af ændringer i deres hjemlige omgivelser og tidsplan og er tilbageholdende med at forlade deres venner og velkendt miljø til at flytte til et nyt sted. Det er vigtigt for dig at indstille sidebemærkning tid til at hjælpe dine børn at håndtere forandringer og forstå at flytte er “ingen monster.”

• De fleste forældre planlægger at flytte i løbet af ferien når skole sigt er afsluttet. I virkeligheden gør det sværere for børnene. Tænk over det, det er lettere at justere og klare når du har travlt og har lavet et par venner. Så hvis du flytter under skole sigt vil børnene starte på en ny skole og har masser af interaktionen med lærere og klassekammerater. De vil også starte efter en tidsplan og har ikke tid til at gruble eller tænke på ændringer i deres liv.

• Jeg ved flytning kan være en byrde med umpteen ting at gøre, men gør tid til at sidde med børnene og forklare, hvorfor er nødvendigheden at bevæge sig, og hvad de kan se frem til. Indgyde i dem en følelse af sikkerhed og om muligt tildele et par ansvar som opretholde en liste for flytning, caring nemlig pets, at have en gå væk behandling for deres venner og så videre.

• Involvere børn i huset, jagt og finde ud af ting om den ny by eller bydel hvor du er på vej. Hvis du flytter til et landdistrikt derefter prøve og gøre det synes som et eventyr. Tilføje en følelse af forventning og spænding.

• Planlægge aktiviteter med dem en “sige farvel” til gamle hjem, skole, kvarter og ven aktivitet og et “Hej” til nye hjem og miljø. Hjælpe dem med at håndtere følelser, usikkerhed, og mere ved at bede en favorit tante eller bedsteforælder at tilbringe tid sammen med dem, vise dem billeder af den nye hjem, får mulighed at holde kontakten med gamle venner af hurtigt tilslutte internetforbindelse når du komme ind i dit nye hjem.

• Lad hvert barn beslutte hvad man skal tage med dem i deres håndbagage noget særligt. Måske et tøjdyr, et gammelt tæppe, en meget elsket bogen eller samling af frimærker, mønter eller base ball kort.

• Plan en “familie gruppe” nat i det nye hjem. Spredt ud soveposer i den store stue og hvis dens vinter tænde en ild, se film sammen, Stege skumfiduser, synge sange og udveksle knus. At være sammen med hinanden og deres forældre vil hjælpe nøjes med flagrende maver og tvivl.

• Berolige dine børn at du altid vil være der for dem, indtil de bosætte sig i; overveje at tage orlov fra arbejdet, flexi tidsindstillinger, eller bede en bedsteforælder til at bo hos dem for et stykke tid. Overveje aspekter af barnets pleje og en Dagpleje center. Hvis du har små børn finde ud af om din nye arbejdsplads opmuntrer mødre til at bringe børn med dem i arbejde.

• Gøre det nye miljø en opdagelse. Udforske kvarteret sammen, tage dem på en rundtur i skolen, lokale bibliotek og ‘y.’ svømme med dem, og spore den rute de tager hver dag. Introducere dig selv og børnene til naboer, beder nærliggende børn til dit nye hjem så børnene kan få nye venner.

Være årvågne forælder og kigge efter tegn på at blive forstyrret, dårlig opførsel, nervøsitet, tab af appetit, dårlig drømme, hyppig badeværelse besøg om natten, kræver opmærksomhed, eller at sove med dig. Hvis du bemærker nogen af disse skal du tage alle væsentlige skridt til at rette spørgsmål, før de får ubehagelige.

Børn lever i en verden, der er helt forskellig fra vores så hjælpe dem med kærlighed, forståelse og tålmodighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.